Велика Ера - Епохални Времена
Епохални Времена - Новини и горещи теми от България и света
Начало Всички новини

Специални теми:  Китай Фалун Гонг преследване Наследство от светлото минало

Още:
Събития Анализи Живот Открития Становища Бизнес Видео
Мария Артюхова, Епохални Времена 29.04.2013

Време е да затворим киселото зеле в буркани

 

Вече е средата на март месец, дните стават все по-топли. Дойде време да извадим киселото зеле от бидоните и да го затворим в буркани, за да може да му се радваме по-дълго време.

Има няколко варианта на приготвяне. Единият е зелето да се нареже и така да се затвори в буркан, другият е да се навият цели зелеви листа (след като се изреже твърдата част) на руло и да се напълнят в буркан, за да могат по-късно да се използват за сърмички.

След като зелето се нареди в бурканите се залива със солен разтвор или зелева чорба, бурканите се варят около 25-30 мин., за да се стерилизират. Приготвени по този начин те могат да изкарат повече от година на хладно.

Как се затваря зеле в градски условия. Снимки: личен архив М.А.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

За да получавате известия (Get Notifications) за метериалите, които публикуваме е необходимо да изберете "Получаване на известия" (Get Notifications) от бутона "Харесано" на страницата ни във Фейсбук.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Осъдете комунизма и Вие...

Хората осъзнали злата същност на комунистическата партия, нейната отрицателна и пагубна роля в историята на човечеството, имат възможност да осъдят комунизма и отстранят от себе си комунистическото клеймо - Белегът на звяра [The Mark of the Beast]...

 

Последни публикации

 
 
 
   

ВНИМАНИЕ! За да получавате известия (Get Notifications) за метериалите, които публикуваме е необходимо да изберете "Получаване на известия" (Get Notifications) от бутона "Харесано" на страницата ни във Фейсбук.